Vrij & Blij

Coronamaatregelen

Wij als organisatie doen er alles aan dat Vrij & Blij een veilig evenement zal zijn, maar vooral ook een plek waar op het evenemententerrein ongeremd gefeest moet kunnen worden.
Vooralsnog staan alle seinen op groen voor doorgang van buitenevenementen en dat is super goed nieuws!

Mochten er bepaalde maatregelen worden aangekondigd voor festivals en buitenevenementen, zal deze pagina worden aangevuld. Houd ook onze socials in de gaten.

We hebben inmiddels enkele vragen ontvangen, deze zetten we even op een rijtje. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht op info@vrij-blij.nl of via Facebook of Instagram (@vrijbijalphen)


Vraag en Antwoord

Moet ik tijdens Vrij & Blij 1.5 meter afstand houden?
Nee, Vrij & Blij moet een feestje zijn, zoals het hoort te zijn. Samen zingen, dansen en feesten kan niet op 1.5 meter afstand, hetzelfde geldt uiteraard voor een mondkapje.

Buiten het evenement kunnen wellicht wél bepaalde maatregelen gelden, hier is op dit moment nog weinig over bekend.

Vrij & Blij gaat onverhoopt niet door vanwege Corona, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja, je entreeticket (excl. fee) krijg je binnen enkele weken volledig teruggestort.

Ik ben ziek tijdens Vrij & Blij, krijg ik dan mijn geld terug?
Om misbruik te voorkomen kunnen entreetickets worden verkocht via Ticketswap. Het aanbetalingsticket kan niet worden verkocht, je definitieve ticket wel.

Hebben jullie extra maatregelen met betrekking tot hygiëne?
Jazeker, er zijn extra veel toiletfaciliteiten, en deze worden extra vaak gereinigd. Ook bij de food komt de mogelijkheid om je handen te kunnen desinfecteren. Alle (bar) personeel zal voor aanvang worden getest.