Veelgestelde vragen

GAAT HET FEEST DOOR?

JA! Vandaag (29 juni 2021) hebben wij definitief groen licht gekregen!

LEEFTIJDSGRENS

Om Vrij & Blij te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

CORONAMAATREGELEN

Op onze speciale Coronamaatregelen pagina vind je alle informatie betreffende Corona en hoe wij er voor gaan zorgen dat jij een zorgeloze dag gaat beleven.

WANNEER IS HET?

Vrijdag 9 juli van 16:00 – 23:00 uur

Zaterdag 10 juli van 15:00 – 23:00 uur

WAAR IS HET?

Vrij & Blij vindt plaats bij Dagcamping Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Voer in je navigatie het adres “De Bijlen” in.

OV INFORMATIE

Wij adviseren iedereen om met de fiets of openbaar vervoer naar Vrij & Blij te komen. Vanaf het NS station Alphen aan den Rijn is het 20 minuten lopen. Kijk op 9292.nl voor de trein- en bus tijden.

FIETSERS

Er is een gratis fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen niet elders worden geparkeerd.

MET DE AUTO / PARKEREN

Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt van het evenemententerrein maar deze zijn beperkt. Kom je met de auto, volg dan de borden “Evenement” en de instructies van verkeersregelaars op. Let op: De instructies van verkeersregelaars zijn bindend!

IK WIL EEN TICKET!

Kaartjes kun je hier kopen.
Een kaartje moet je altijd meenemen in print of via je mobiele telefoon naar Vrij & Blij. Maar dat is logisch.

BETALEN OP HET TERREIN

Op Vrij & Blij kun je alleen met munten betalen.
Deze zijn contant en via pin aan te schaffen bij de muntenkassa’s.

HELP, WAAR VIND IK MIJN FOTO’S TERUG?

Op onze website, en op die van onze partners zal jullie foto terug zijn te vinden. Kijk ook op onze Facebook pagina voor alle foto’s!

DRESSCODE

Er wordt geen dresscode gehanteerd, maar voel je vrij om extra werk te maken van je outfit, dit verhoogt de feestvreugde alleen maar!
Wel willen wij benadrukken dat het dragen van een van onderstaande kledingstukken kan leiden tot het weigeren van de toegang tot Vrij & Blij.

  • Racistische / nationalistische uitingen (speldjes e.d.)
  • Voetbalshirts en/of voetbal gerelateerde goederen zoals petjes, shawltjes e.d.
  • Politie of Security uniformen en de daarbij behorende rang- onderscheidingstekens
    en/of insignes, anders dan daartoe bevoegd.

PROMOTIEMATERIAAL

Het is niet toegestaan om tijdens Vrij & Blij flyers of ander promotiemateriaal te verspreiden op of rond het Vrij & Blij terrein.

Ben jij fan van een bepaalde artiest? Het is wel toegestaan om hier een spandoek of vlag van mee te nemen, mits het geen beledigende of racistische uitingen bevat.

PROMOTIEMATERIAAL

Het is niet toegestaan om tijdens Vrij & Blij flyers of ander promotiemateriaal te verspreiden op of rond het Vrij & Blij terrein.

Ben jij fan van een bepaalde artiest? Het is wel toegestaan om hier een spandoek of vlag van mee te nemen, mits het geen beledigende of racistische uitingen bevat.

LEKKER ETEN

We hebben een uitgebreid aanbod aan snacks, fruit, smoothies, vega en alles wat er tussen in zit. Voor ieder wat wils!

LOCKERS

Er zijn ruim voldoende kluisjes aanwezig en op locatie te huren. Er is geen voorverkoop.

TOEGANKELIJK VOOR ROLSTOELEN

Vrij & Blij is beperkt toegankelijk in een rolstoel. Alle toegangspaden zijn geasfalteerd, het terrein zelf is een groot grasveld. Bij hevige regenval kan er op sommige plekken wel drassigheid ontstaan. Neem voor meer informatie even contact op via info@vrij-blij.nl

HANTEREN JULLIE EEN BELEID VOOR ILLEGALE DINGEN?

Je mag geen drugs mee naar binnen nemen (ook geen lachgas) en ook geen wapens. Eigen consumpties mogen ook niet naar binnen. Bij binnenkomst word je streng gefouilleerd. Roken op het terrein is toegestaan, maar denk wel mee met het milieu, gooi je sigaretten niet zomaar op de grond. Afval zomaar op de grond gooien vinden wij not done, dus neem aub de moeite om het een paar meter verder in een prullenbak te gooien!

IK WOON VLAKBIJ VRIJ & BLIJ, WAT BETEKENT DIT VOOR MIJ ALS BEWONER?

In de directe omgeving van het evenemententerrein bevinden zich geen woningen. Invloeden zoals bijvoorbeeld de wind kan daarentegen wel enige overlast veroorzaken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Vragen kunt u altijd stellen via info@vrij-blij.nl

PERS

Voor vragen, zaken rondom en accreditaties kunt u contact opnemen met de organisatie via info@vrij-blij.nl

All matters regarding press accreditation please contact via info@vrij-blij.nl

HUISREGELS

In onze Algemene Voorwaarden vind je ook onze huisregels. Bij het aanschaffen van een ticket ga je hier automatisch mee akkoord.